Sätt fart på lymfsystemet!

Lymfflödesmassage är en mjuk, behaglig och lugnande massage. Massagen utförs med olika tekniker med syftet att hjälpa lymfsystemet att få ett bra flöde. Lymfsystemet stimuleras med djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Ibland kan det bli något djupare grepp för att lösa upp förtätningar i bindväven. Det går bra att kombinera behandlingen med lättare koppnings-massage (ger inga kvarstående blåmärken).

Behandlingen passar ALLA, men speciellt för personer som har lätt för att svullna i armar/händer/fingrar/ben/fötter eller som har vandrande värk i kroppen. Läs om flera symtom under fliken "Om Lymfsystemet". Många brukar uppleva sig lättare i kroppen efter massagen.

OBS!! Om du vet att du har primärt eller sekundärt lymfödem ska du i första hand söka hjälp hos en medicinsk lymfterapeut eller läkare. Kontakta även dessa om du får en svullnad som uppstår snabbt.

4 allvarliga tillstånd  då svullnad inte ska behandlas med lymfflödesmassage innan grundorsaken till svullnaden är under kontroll (besök din läkare).

1. Hjärbesvär/svikt

2. Cancer

3. Infektioner

4. Hormonell dysfunktion (ex underfunktion i sköldkörtel/hypothyreos eller binjurar)

 

Helkroppsmassage 60 min - Kostnad: 680 kr 

Helkroppsmassage 90 min - Kostnad: 850 kr

Du kan boka din tid hos BokaDirekt, maila kerstin@tactilis.se eller ring 073-9708589.

Betalning kan göras med kort, swish eller kontant.