Rening, näring och balans från Sunrider

Calli Te = Rikt på smak och näringsämnen
Ett te som hjälper till att rensa. Framställt med en unik koncentrationsmetod som förstärker frisättningen av te'ets katekiner (främjar en lämplig nivå av kolesterol), antioxidanter och bioflavonoider på ett sätt som inte är möjligt med traditionell tillverkning. Sägs även ha en förmåga att stärka mental klarhet och fokus.

Användning:
Låt påsen dra i 5-10 minuter i max 70-gradigt vatten (för att inte förstöra näringsämnena). En påse räcker till 1-1,5 liter.

Ingredienser: Camellia leaf (green tea), Perilla leaf, Mori bark extract, Alisma root extract, Imperate root
Örtdryck som hjälper till att få bort överskottsvätska och fett
En örtdryck fullspäckad med antioxidanter för att bekämpa fria radikaler. Hjälper cellerna att ta emot och släppa ifrån sig vätska. Stärker kroppens nedbrytning och förbränning av lagrat / konsumerat fett / kolesterol. Skyddar mot Candida och är effektivt mot parasiter. Kan användas som sportdryck.

Användning:
En påse blandas med 250 ml-1 liter kallt eller max 50-gradigt vatten. Om det är första gången du dricker detta eller om du inte gjort det på länge så börja med att blanda örterna i 1 liter vätska och minska sedan successivt. Annars kan utrensningen bli för kraftig och då får man ont i magen.

Ingredienser: Camellia extrakt, krysantemum extrakt, Jasmine extrakt , Lalang grass root extrakt och äppeljuice (mindre än 1% som naturligt smakämnen), citronextrakt eller andra naturliga ingredienser ingår, beroende på smak.
Fortune Delight® finns i 5 olika smaker: Regular, kanel, citron, hallon och persika.

Holistic har också bra utrensningsprodukter. T ex Chlorella, Ultradetox, Vetegräs, Spirulina och lite till.